Managementteam FKJ Notaris

Voor particulieren en ondernemers

Als notaris ben ik de eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen op mijn notariaat. Het notariaat en ook mijn functie is divers: de ene keer zit je met jonge mensen die gaan samenwonen aan tafel, de andere keer met een ondernemer die een groot bedrijf runt. De ene keer passeer ik een akte, de andere keer hou ik me bezig met personeelszaken of met de klanttevredenheid over ons kantoor. Naast notaris ben ik ook gewoon ondernemer met alle bijbehorende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Die diversiteit spreekt me aan. Taal heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad en mijn vak bestaat ook voor een groot deel uit het op de juiste wijze verwoorden van de bedoelingen van partijen. Dit omzetten van bedoelingen in taal, vind ik mooi werk. Ook het klantcontact is leuk en houdt het werk heel afwisselend en dynamisch. “De nieuwe notaris” is een payoff die ik ook gebruik. Waarom? Omdat ik altijd probeer vernieuwend te zijn: net een beetje anders dan het gemiddelde notariskantoor. Zo werken wij met ‘Dossier Online’, hou ik Skype sessies met klanten en kom ik ook op afspraak bij de mensen thuis.

E-mail fenneke@fkjnotaris.nl

mr. Fenneke Koster Joenje

eigenares/notaris

Ik ben toegevoegd notaris bij FKJ Notaris en werkzaam in de algemene praktijk. Ik vind het leuk om klanten te adviseren bij juridische vragen en te helpen bij het oplossen van problemen. Het is bijzonder om toegelaten te worden tot de persoonlijke situatie van mensen en hierin van advies te dienen. Als toegevoegd notaris ben je meer dan een producent van akten. Ik vind het van belang dat klanten goed geïnformeerd worden in een voor ieder begrijpelijke taal. Ons team is betrokken en gedreven. We helpen klanten graag om alles goed te regelen.

E-mail maaike@fkjnotaris.nl

Doorkiesnummer 0320 – 26 98 95

Afwezig donderdag

mr. Maaike van der Vlugt

toegevoegd notaris

Sinds februari 2020 ben ik als senior kandidaat-notaris werkzaam bij FKJ Notaris.
In die functie neem ik regelmatig waar en passeer ik als de vaste waarnemer van Fenneke ook geregeld akten.
Ik heb ruime ervaring op alle rechtsgebieden met de nadruk op ondernemingsrecht en het personen- & familierecht.
Ook geef ik al sinds 2004 in het kader van de beroepsopleiding les aan jonge kandidaat-notarissen.

Het fungeren als vraagbaak gaat mij goed af en ik vind het een uitdaging om juridisch complexe vraagstukken op te lossen.
Ik kan in deze functie goed mijn ei kwijt.

Verder ken ik de veelzijdige polderpraktijk goed vanuit de tijd dat ik in Almere werkte. Na een korte uitstap naar Amsterdam ben ik blij weer in de polder aan de slag te zijn.

E-mail meindert@fkjnotaris.nl

Afwezig vrijdag middag

mr. Meindert de Boer

sr. kandidaat-notaris, tevens vaste waarnemer van mr. Fenneke Koster-Joenje

Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Onroerend Goed.

Met bijna 20 jaar ervaring kan ik wel zeggen dat ik zowat elke woning in Lelystad heb langs zien komen. Van omgebouwd kantoorpand tot watervilla.

Als Register-notarisklerk ben ik de spil op kantoor en de schakel tussen de notaris en de cliënt.

Trefwoorden die mij passen zijn; flexibel, energiek en alert.

E-mail serge@fkjnotaris.nl

Mobiel 06 – 4411 11 83 (bij voorkeur What’s app)

Serge Engel

register-notarisklerk

Pin It on Pinterest