Diensten | FKJ Notaris

Voor particulieren en ondernemers

Ondernemingsrecht

Ondernemers hebben geregeld te maken met een notaris: bij de aankoop van een nieuw bedrijf, het starten van een nieuwe onderneming of het aangaan van een samenwerking: het zijn allemaal momenten dat wij de akte(n) kunnen verzorgen. Los van de wettelijk verplichte akten kunnen we ook advies geven. Als je bijvoorbeeld een reorganisatie wilt doorvoeren of duidelijkheid wilt over hoe je bepaalde zaken het beste kunt regelen, is een adviesgesprek met je accountant of fiscalist met je notaris erbij een goede investering in de toekomst. Zo kun je de juiste richting bepalen en voorkom je dat je wellicht een verkeerde koers vaart.

Twijfel niet om contact op te nemen voor nadere informatie en/of een afspraak. Ben je te druk om naar ons kantoor te komen? Wij kunnen ook op je bedrijf langskomen (binnen Lelystad).

Ondernemerstip: € 18.000,= belastingvrij? Wij kunnen u als B.V.-ondernemer een fiscaal voordeel bieden! Lees meer over dit fiscaal voordeel >

Neem contact op of kom gewoon even langs bij FKJ Notaris!

Doorkiesnummer
notarieel secretaresse
0320 – 26 98 96

Vastgoed

Als je een woning hebt gekocht of je hypotheek hebt overgesloten, heb je een notaris nodig. Als kopende partij heb je over het algemeen zelf het recht je notaris uit te kiezen. Wij helpen je graag bij het overdragen van je nieuwe woning. Als je gelijktijdig een andere zaak wilt regelen bij ons, bijvoorbeeld je wilt eindelijk je testament vastleggen, dan kunnen we een combinatiekorting toepassen.

Neem contact op met Serge:

Serge Engel
register-notarisklerk
0320 – 74 89 17

 

Familierecht

Er zijn veel momenten waarop je beter even advies kunt vragen bij je notaris voordat je bepaalde handelingen verricht. Als je bijvoorbeeld een kind krijgt of gaat trouwen of een erfenis krijgt. In dergelijke situaties is het wijs bij ons te rade te gaan en advies te vragen. Een adviesgesprek is inbegrepen bij onze familierecht akten.

Aarzel niet en neem contact op voor een afspraak door te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Pin It on Pinterest